Bedankt voor het achterlaten van een bericht. Uw bericht is binnen 24 uur zichtbaar op de website.

 • Nov 20, 2015 7:09 PM David en Tamara Engelen Ramakers schreef :

  Super bruiloft shoot gehad het zijn hele mooie foto's geworden onze wensen zijn prima uitgevoerd super top allemaal we hebben hem meteen geboekt voor de communie shoot van onze zoon 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 • Oct 28, 2015 8:24 AM Majon Teeuwen schreef :

  Afgelopen juli zijn wij getrouwd. Het was een fantastische dag waaraan wij dagelijks worden herinnerd door de geweldige foto's van Gerard. Alles kan, alles mag, alles is bespreekbaar! Zo hebben we vooraf al foto's laten maken voor de uitnodiging. Erg persoonlijk en super mooi afgeleverd. Zou er zo nog eens voor willen trouwen ;) super bedankt Gerard! En daarnaast ook zijn lieve vrouw Sandra, zij heeft de visagie verzorgd op deze speciale dag <3.

 • Oct 18, 2015 8:12 PM Rowen schreef :

  Vandaag een super shoot gehad! Super visagie van Sandra en nu al een mooi resultaat ! Een heel ontspannen sfeer om foto's te maken !

 • Oct 16, 2015 11:51 AM Melissa & Michael schreef :

  Op 17 juli heb jij de mooiste dag van ons leven vast gelegd en we zijn super blij met de vele en mooie foto's. We vinden je een super leuke en vriendelijke fotograaf en als er nog eens iets is waarbij een fotograaf nodig is dan ben jij zeker de eerste die we vragen!

 • Oct 14, 2015 5:14 AM Kristel schreef :

  Op 26 september heeft Gerard de mooiste dag van ons leven nog mooier gemaakt. Niet alleen door zijn vlotte manier van aanpak en omgang met de mensen maar gewoon het totale plaatje! Toen we onze foto's ging bekijken werden de omver geblazen. Hij heeft zoveel mooie momenten vastgelegd...Emoties van vrienden en familie, tedere momenten, blijheid, prachtige foto's van onszelf,... Gerard maakte een hele mooie reportage van onze dag met aangepaste muziek. Het was op en top! Ook nadien, bij het zoeken naar een geschikt album heeft hij ons ontzettend goed geholpen. Momenteel is ons trouwalbum in de maak en ik heb 100% vertrouwen in een prachtig resultaat! Als presentje kregen we een foto-poster uit onze shoot cadeau. Een heel mooi gebaar! We kunnen Gerard alleen maar warm aanbevelen aan iedereen :-)

 • Oct 13, 2015 11:05 PM Serana Sanders schreef :

  Gerard was aan ons aangeraden als fotograaf voor onze bruiloft. We hebben een prachtige dag gehad met veel leuke en emotionele momenten. Gerard heeft deze vakkundig op de plaat weten vast te leggen de foto's waren meer dan mooi ze straalden net zoals het bruidspaar op die dag. We hebben uiteindelijk niet zomaar een set van foto's gekregen maar een geweldige rapportage van onze mooie dag. Wij kunnen Gerard aan eenieder aanbevelen want we kijken nog dagelijks terug naar de mooie foto's.

 • Sep 23, 2015 10:04 PM Rowan Smeets schreef :

  Alweer een tweede shoot gehad als beginnend model met Gerard en eigenlijk begint het nu alleen maar leuker te worden. Ik krijg een steeds beter beeld van mijn sterke en minder sterke punten in een foto. Mede door Gerard die altijd heel eerlijk en oprecht naar mij toe is maar tegelijkertijd net zo enthousiast en gedreven is als ik en voor gezelligheid en ontspannenheid in een shoot zorgt. Goede combinatie om zelfvertrouwen te krijgen maar wél met beide benen op de grond te blijven.

 • Sep 07, 2015 8:25 PM Cynthia en Patrique schreef :

  Wij hebben een geweldige fotoshoot gehad! Tevens zijn wij zeer te vreden met de resultaten! Ik raad Gerard Verhagen Fotografie graag aan bij anderen, wij hebben een zeer prettige, gezellige en mooie fotoshoot gehad! Ook te danken aan de mooie visagie van Sandra, heb daardoor ook erg mooie fotos van mijzelf erbij! Echt super bedankt Gerard en Sandra!


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6