Bedankt voor het achterlaten van een bericht. Uw bericht is binnen 24 uur zichtbaar op de website.

 • Nov 14, 2018 4:13 PM Amanda Maessen schreef :

  We waren heel blij met Gerard als fotograaf op onze bruiloft. Al tijdens het persoonlijk gesprek met Gerard, hadden we meteen een goed gevoel. We konden heel goed merken dat hij veel ervaring heeft en hij gaf heel duidelijk aan wat we konden verwachten (hij liet o.a. voorbeelden zien). We kozen er dan ook voor om Gerard onze trouwdag te laten vastleggen en het resultaat mag er zijn. We kunnen heerlijk nagenieten van een prachtige dag dankzij de mooie fotofilm (met onze eigen gekozen muziek). Gerard is erg professioneel en kundig en hij heeft alle belangrijke momenten vastgelegd, echt top!

 • Aug 14, 2018 9:25 PM Angela & Nick schreef :

  Ja wat moet ik zeggen.. in een woord WAUW. Gerard heeft een enorme bijdragen geleverd aan onze pracht bruiloft op 16 juni 2018 & laten we Mark (zijn zoon) niet vergeten met de film die hij heeft gemaakt. Ze kijken naar jouw wensen, denken mee en leveren top werk. De foto's zijn prachtig! De foto film zal nog vaal afgespeeld worden. Mensen, zoeken jullie een fotograaf? Twijfel dan niet en contacteer Gerard. Succes gegarandeerd!

 • Aug 08, 2018 3:16 PM Nada en Timo schreef :

  Afgelopen 08-06-2018 was de dag waarop wij onze bruiloft hadden. Daar wil je natuurlijk graag mooie foto's van. Via vrienden is Gerard ons aangeraden. We hebben eerst een fijn gesprek gehad over onze wensen waarop de keuze voor Gerard als onze fotograaf al gauw gemaakt was! En deze keuze had niet beter gekund want man wat hebben we een geweldig mooie reportage van onze dag!! De fotofilm hebben we wel al 20 keer bekeken, en dat zal zo blijven. Het blijft nagenieten, keer op keer. En niet alleen dat. Gerard is een fijne, vriendelijke vakman die we er graag de hele dag bij hadden. Het was een dag met een gouden randje mede dankzij jou Gerard! Nogmaals ontzettend bedankt! Als we weer op zoek zijn naar een fotograaf dan weten wij waar we zijn moeten. Liefs, Nada en Timo

 • Jul 03, 2018 4:06 PM Christel Joosten schreef :

  Wij zijn ontzettend blij dat we Gerard als fotograaf mochten hebben tijdens de communieviering van OBS de Graswinkel in Weert. Een fotograaf met passie voor zijn vak! Gerard, buiten de prachtige foto's en fotofilm die je gemaakt hebt, was het ook erg prettig om je erbij hebben. Zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn wist je de goede momenten vast te leggen. Je maakt erg mooie foto's en het resultaat is SUPER! Dankjewel!

 • Oct 10, 2017 9:16 PM Jessica Vanderlinden schreef :

  Gerard heeft al meerdere malen bijzondere momenten in ons leven vast gelegd. Een prille zwangerschap als bekendmaking, gezindsportretten, zwangerschapshoot, de doop van ons zoontje en onze bruiloft. Aangezien ik veel waarde hecht aan goede foto’s ben ik erg kritisch met het uitkiezen van een fotograaf. Gerard is tot nu toe de enige die ik deze bijzondere momenten heb toevertrouwt. De foto’s zijn altijd bijzonder mooi! Hij luisterd naar mijn wensen en probeert altijd mee te denken. Gerard, ik ben zeker niet de makkelijkste met mijn kritische blik, maar bedankt voor het altijd prachtige resultaat!

 • Sep 25, 2017 4:25 PM Sanne Saes schreef :

  Op 01-09-17 een prachtige dag gehad en Gerard heeft ons daarbij enorm geholpen! We hebben op onze dag niet in de gaten gehad hoeveel foto's er gemaakt zijn of dat ze überhaupt gemaakt werden! Heerlijk om daarna de foto's terug te kijken en te zien hoeveel emoties er vast gelegd zijn! Mocht je een goede en fijne fotograaf zoeken die óók nog eens betaalbaar is: zoek niet verder! Wij zijn super blij met de geweldige foto's van onze mooiste dag, dank je Gerard!

 • Aug 06, 2017 10:18 PM Dominique en Melanie Weller schreef :

  Gerard, nogmaals hartelijk dank voor de ongelofelijk mooie foto's die je ons gegeven hebt. Je bent een topfotograaf! Dankzij jou kunnen wij onze mooie trouwdag opnieuw en opnieuw beleven! We zullen nog vaak naar de prachtige film kijken. We zullen jouw zeker aanraden bij mensen die een fotograaf zoeken, wij hebben niet gemerkt dat je aanwezig was. nogmaals, heel erg bedankt voor alles!

 • Mar 08, 2017 12:01 PM Joëlle & Kristof schreef :

  Wij zijn op 18-02-2017 voor de wet getrouwd en wouden graag een paar mooie foto's van deze dag. Via kennissen kwamen we bij Gerard terecht. Vanaf het eerste moment voelden we ons relaxed. Het maken van de foto's voelde ook niet "gemaakt" aan en tijdens de dienst waren we zelfs "vergeten" dat Gérard er was. Wat natuurlijk van alle aanwezigen spontane foto's opleverde. Aangezien we niet alleen getrouwd zijn, maar we ook ons zoontje erbij hadden en ik ook zwanger ben van ons 2e kindje hebben we niet alleen prachtige trouwfoto's maar ook prachtige gezinsfoto's en mooie "bollebuikfoto's". Een zeer geslaagde dag met prachtige foto's als herinnering. Ik krijg het iedere keer weer warm vanbinnen als ik naar de film met foto's kijk. :) We kregen ook niets dan positieve reacties op de foto's! Wij hebben Gerard alvast opnieuw geboekt voor het tweede deel van ons huwelijk volgend jaar! We kijken ernaar uit!


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6