Bedankt voor het achterlaten van een bericht. Uw bericht is binnen 24 uur zichtbaar op de website.

 • Oct 10, 2017 9:16 PM Jessica Vanderlinden schreef :

  Gerard heeft al meerdere malen bijzondere momenten in ons leven vast gelegd. Een prille zwangerschap als bekendmaking, gezindsportretten, zwangerschapshoot, de doop van ons zoontje en onze bruiloft. Aangezien ik veel waarde hecht aan goede foto’s ben ik erg kritisch met het uitkiezen van een fotograaf. Gerard is tot nu toe de enige die ik deze bijzondere momenten heb toevertrouwt. De foto’s zijn altijd bijzonder mooi! Hij luisterd naar mijn wensen en probeert altijd mee te denken. Gerard, ik ben zeker niet de makkelijkste met mijn kritische blik, maar bedankt voor het altijd prachtige resultaat!

 • Sep 25, 2017 4:25 PM Sanne Saes schreef :

  Op 01-09-17 een prachtige dag gehad en Gerard heeft ons daarbij enorm geholpen! We hebben op onze dag niet in de gaten gehad hoeveel foto's er gemaakt zijn of dat ze überhaupt gemaakt werden! Heerlijk om daarna de foto's terug te kijken en te zien hoeveel emoties er vast gelegd zijn! Mocht je een goede en fijne fotograaf zoeken die óók nog eens betaalbaar is: zoek niet verder! Wij zijn super blij met de geweldige foto's van onze mooiste dag, dank je Gerard!

 • Aug 06, 2017 10:18 PM Dominique en Melanie Weller schreef :

  Gerard, nogmaals hartelijk dank voor de ongelofelijk mooie foto's die je ons gegeven hebt. Je bent een topfotograaf! Dankzij jou kunnen wij onze mooie trouwdag opnieuw en opnieuw beleven! We zullen nog vaak naar de prachtige film kijken. We zullen jouw zeker aanraden bij mensen die een fotograaf zoeken, wij hebben niet gemerkt dat je aanwezig was. nogmaals, heel erg bedankt voor alles!

 • Mar 08, 2017 12:01 PM Joëlle & Kristof schreef :

  Wij zijn op 18-02-2017 voor de wet getrouwd en wouden graag een paar mooie foto's van deze dag. Via kennissen kwamen we bij Gerard terecht. Vanaf het eerste moment voelden we ons relaxed. Het maken van de foto's voelde ook niet "gemaakt" aan en tijdens de dienst waren we zelfs "vergeten" dat Gérard er was. Wat natuurlijk van alle aanwezigen spontane foto's opleverde. Aangezien we niet alleen getrouwd zijn, maar we ook ons zoontje erbij hadden en ik ook zwanger ben van ons 2e kindje hebben we niet alleen prachtige trouwfoto's maar ook prachtige gezinsfoto's en mooie "bollebuikfoto's". Een zeer geslaagde dag met prachtige foto's als herinnering. Ik krijg het iedere keer weer warm vanbinnen als ik naar de film met foto's kijk. :) We kregen ook niets dan positieve reacties op de foto's! Wij hebben Gerard alvast opnieuw geboekt voor het tweede deel van ons huwelijk volgend jaar! We kijken ernaar uit!

 • Oct 28, 2016 10:38 PM Wendy en Mario Pelsers-Hutschemaekers schreef :

  12 augustus 2016 zijn we getrouwd. Wat was het een mooie, relaxte dag, één om nooit meer te vergeten. Dankzij jou Gerard kunnen we die mooie momenten regelmatig terugkijken dmv de mooie foto's die je hebt gemaakt. Je bent een top fotograaf en buiten dat ook een heel fijn persoon om mee te werken. Super bedankt dat je onze dag nog mooier hebt gemaakt en dat je erbij wilde zijn!! Groetjes Wendy en Mario, Semmy-Jo en Fae

 • Sep 28, 2016 9:04 PM Sharon en Dennis schreef :

  16 september 2016, onze trouwdag, een dag om nooit te vergeten! Dankzij jou kunnen we deze dag nog vaak herbeleven! Prachtige foto's,.. Een TOPFOTOGRAAF! Bedankt Gerard!

 • Sep 19, 2016 9:17 PM Resie Maessen-Scheeren schreef :

  26 augustus was voor ons een onvergetelijke dag!! En dankzij jou kunnen we hier altijd en wanneer we maar willen van nagenieten, dankzij jou prachtige foto's!! We hebben een paar kleine ideeën doorgegeven, de rest heb je zelf ingevuld. Het resultaat is onbeschrijfelijk mooi!! Jouw passie voor fotografie komt duidelijk naar voren en wij plukken hier de vruchten van!! Daarnaast heb je van de foto's ook nog eens een prachtige film gemaakt, waardoor we extra kunnen nagenieten van onze fantastische bruiloft. Ontzettend bedankt!! Als we nog eens een fotograaf nodig hebben, weten we je zeker te vinden ;-) en we zullen je zeker aanraden als iemand anders een fotograaf zoekt!!! Groetjes Geert & Resie

 • Aug 07, 2016 9:12 PM Tanya schreef :

  Op 9juli2016 heeft Gerard de foto's van ons huwelijk gemaakt. Heel toevallig via facebook zijn we bij hem terecht gekomen,en wat ben ik de persoon die hem heeft aangeraden dankbaar! Onze foto's zijn stuk voor stuk prachtig en zijn heel natuurlijk. We hadden helemaal niet het gevoel dat we moesten poseren maar konden gewoon onszelf zijn wat wij ook wel belangrijk vonden. Na onze huwelijksreis hebben we dan bij Gerard afgesproken om het resultaat van onze foto's te bekijken en zowel ik als mijn man hebben op dat moment onze dag opnieuw kunnen beleven. We kregen een prachtige film te zien waar al onze foto's in verwerkt zaten alsook de muziek die op ons huwelijk gespeeld werd. Ook onze vrienden en familie zijn enorm enthousiast over zijn manier van werken. Gerard, bedankt! Dankzij u kunnen we onze mooiste dag steeds opnieuw herbeleven!!

 • Jul 02, 2016 10:35 PM Fam Van Kempen schreef :

  Op 18 juni heb jij de foto's gemaakt van onze bruiloft, waar we je heel erg dankbaar voor zijn!! De dag zelf vloog voorbij, maar jouw foto's zijn een blijvende herinnering aan onze speciale dag. We zijn super blij met de mooie foto's, waar we nog vaak naar zullen kijken. Sandra, ook jij bedankt voor de mooie visagie en je hulp 's morgens. We hebben het erg fijn gevonden dat jullie bij onze speciale dag aanwezig waren en zullen jullie beide met veel lof aanbevelen bij anderen. Jullie zijn toppertjes. Veel liefs, Frank, Chantal en Lindy van Kempen

 • May 23, 2016 12:08 AM Fam. Janssen - Maat schreef :

  29 april heeft Gerard foto's gemaakt op onze bruiloft. Het was een geweldige dag en Gerard heeft dit op een prachtige manier vastgelegd. We zijn dolgelukkig met de foto's. Van onze gasten hebben we alleen maar complimenten gekregen over de foto's, iedereen vindt ze prachtig. Super Gerard, ontzettend bedankt!

 • Jan 27, 2016 10:53 AM familie Jennen schreef :

  Gerard heeft vrijdag 15-1 foto's gemaakt op onze trouwdag. Het was in 1 woord GEWELDIG! We hebben een super dag gehad met hele mooie foto's als herinnering. Het hele plaatje was compleet, je maakte van iedereen foto' s. We hebben dan ook van de gasten vele positieve (alleen maar positief) reacties gekregen! Wij zullen zeker je naam bij andere laten vallen!!Top nogmaals onze dank is heel groot

 • Nov 21, 2015 3:24 PM Timo en Saskia schreef :

  Vandaag een super fotoshoot gehad! Prettige sfeer en super foto's! Namens ons beide super bedankt!

 • Nov 20, 2015 7:09 PM David en Tamara Engelen Ramakers schreef :

  Super bruiloft shoot gehad het zijn hele mooie foto's geworden onze wensen zijn prima uitgevoerd super top allemaal we hebben hem meteen geboekt voor de communie shoot van onze zoon 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 • Oct 28, 2015 8:24 AM Majon Teeuwen schreef :

  Afgelopen juli zijn wij getrouwd. Het was een fantastische dag waaraan wij dagelijks worden herinnerd door de geweldige foto's van Gerard. Alles kan, alles mag, alles is bespreekbaar! Zo hebben we vooraf al foto's laten maken voor de uitnodiging. Erg persoonlijk en super mooi afgeleverd. Zou er zo nog eens voor willen trouwen ;) super bedankt Gerard! En daarnaast ook zijn lieve vrouw Sandra, zij heeft de visagie verzorgd op deze speciale dag <3.

 • Oct 18, 2015 8:12 PM Rowen schreef :

  Vandaag een super shoot gehad! Super visagie van Sandra en nu al een mooi resultaat ! Een heel ontspannen sfeer om foto's te maken !

 • Oct 16, 2015 11:51 AM Melissa & Michael schreef :

  Op 17 juli heb jij de mooiste dag van ons leven vast gelegd en we zijn super blij met de vele en mooie foto's. We vinden je een super leuke en vriendelijke fotograaf en als er nog eens iets is waarbij een fotograaf nodig is dan ben jij zeker de eerste die we vragen!

 • Oct 14, 2015 5:14 AM Kristel schreef :

  Op 26 september heeft Gerard de mooiste dag van ons leven nog mooier gemaakt. Niet alleen door zijn vlotte manier van aanpak en omgang met de mensen maar gewoon het totale plaatje! Toen we onze foto's ging bekijken werden de omver geblazen. Hij heeft zoveel mooie momenten vastgelegd...Emoties van vrienden en familie, tedere momenten, blijheid, prachtige foto's van onszelf,... Gerard maakte een hele mooie reportage van onze dag met aangepaste muziek. Het was op en top! Ook nadien, bij het zoeken naar een geschikt album heeft hij ons ontzettend goed geholpen. Momenteel is ons trouwalbum in de maak en ik heb 100% vertrouwen in een prachtig resultaat! Als presentje kregen we een foto-poster uit onze shoot cadeau. Een heel mooi gebaar! We kunnen Gerard alleen maar warm aanbevelen aan iedereen :-)

 • Oct 13, 2015 11:05 PM Serana Sanders schreef :

  Gerard was aan ons aangeraden als fotograaf voor onze bruiloft. We hebben een prachtige dag gehad met veel leuke en emotionele momenten. Gerard heeft deze vakkundig op de plaat weten vast te leggen de foto's waren meer dan mooi ze straalden net zoals het bruidspaar op die dag. We hebben uiteindelijk niet zomaar een set van foto's gekregen maar een geweldige rapportage van onze mooie dag. Wij kunnen Gerard aan eenieder aanbevelen want we kijken nog dagelijks terug naar de mooie foto's.

 • Sep 23, 2015 10:04 PM Rowan Smeets schreef :

  Alweer een tweede shoot gehad als beginnend model met Gerard en eigenlijk begint het nu alleen maar leuker te worden. Ik krijg een steeds beter beeld van mijn sterke en minder sterke punten in een foto. Mede door Gerard die altijd heel eerlijk en oprecht naar mij toe is maar tegelijkertijd net zo enthousiast en gedreven is als ik en voor gezelligheid en ontspannenheid in een shoot zorgt. Goede combinatie om zelfvertrouwen te krijgen maar wél met beide benen op de grond te blijven.

 • Sep 07, 2015 8:25 PM Cynthia en Patrique schreef :

  Wij hebben een geweldige fotoshoot gehad! Tevens zijn wij zeer te vreden met de resultaten! Ik raad Gerard Verhagen Fotografie graag aan bij anderen, wij hebben een zeer prettige, gezellige en mooie fotoshoot gehad! Ook te danken aan de mooie visagie van Sandra, heb daardoor ook erg mooie fotos van mijzelf erbij! Echt super bedankt Gerard en Sandra!

 • Sep 05, 2015 6:43 PM Rowan Smeets schreef :

  Als beginnend model afgelopen woensdag mijn allereerste shoot gehad met Gerard als fotograaf. De knikkende knieën aan het begin verdwenen gelukkig snel omdat ik veel aanwijzingen kreeg en het meteen heel gemakkelijk voelde om samen te werken. Ontzettend tevreden met het professionele en verzorgde resultaat. De volgende shoot staat al gepland!

 • Aug 30, 2015 10:40 PM Jan schreef :

  Ziet er fantastisch uit, ook de website, ik bewonder jou werk erg maar dat heb ik je al eens verteld, ga zo door, dan genieten wij er met volle teugen van.

 • Aug 29, 2015 10:43 AM Claudia Wolfs schreef :

  Ontzettende mooie site Gerard!! Complimenten!!! Met prachtige foto's!! Leuk dat ik er ook tussen sta! Je levert goed werk, zowel de foto's als de website!! Vooral zo door gaan!!! Chapeau!!!!!

 • Aug 27, 2015 1:42 PM Lydeke schreef :

  Mooie site geworden, Gerard en een mooie presentatie van jullie werk

 • Aug 27, 2015 9:55 AM Ersa elvira schreef :

  Erg mooie site geworden. Goede fotograaf en top visagie levert zijn vrouw. Leuke mensen om mee samen te werken.

 • Aug 26, 2015 11:27 PM Wim Mertens schreef :

  Heel mooi geworden jou nieuwe website, ziet er machtig uit.

 • Aug 26, 2015 9:43 PM Jos van Schaijk schreef :

  Super mooie Website Gerard, prachtige foto's en modellen,, toppie!!

 • Aug 26, 2015 8:31 PM mia thomassen schreef :

  Zeer mooie website Gerard, heel duidelijk.

 • Aug 26, 2015 5:28 PM Sonja Thelen schreef :

  Prachtige site, met hele mooie foto,s.

 • Aug 26, 2015 5:10 PM Eugene Klinkenberg schreef :

  Toppie site, mooi visititekaartje van je werk Groetjes Eugene

 • Aug 26, 2015 4:53 PM Ans Derksen schreef :

  Super mooie website perfect !!!

 • Aug 26, 2015 4:17 PM Riny Peters schreef :

  Geweldig mooi Gerard, Mooie website en heel mooie foto's van heel mooie meiden, vrouwen, gewoon zo doorgaan. succes.

 • Aug 26, 2015 4:15 PM Bart Wouters schreef :

  De website ziet er goed uit Gerard! Ook wij hebben de fotoshoot vorig jaar als zeer prettig ervaren, zijn nog steeds erg blij met de foto's!

 • Aug 26, 2015 3:57 PM Arnold Op den buysch schreef :

  Ziet er goed uit Gerard helemaal toppie!!! Greetz Arnold

 • Aug 26, 2015 3:46 PM Lameriks schreef :

  Wauw wat een mooie site. En wat leuk dat wij er ook opstaan! Nogmaals heel erg bedankt voor alle mooie foto's. Toppie!

 • Aug 26, 2015 3:44 PM Kitty Vonk schreef :

  Waw Gerard, Mooie website en zeer mooie foto`s

 • Aug 26, 2015 3:22 PM Linda schreef :

  Super Gerard! Je (jullie) mogen er trots op zijn!

 • Aug 26, 2015 2:53 PM Loes Roost schreef :

  Wauw Gerard. Wat een mooie website. Je bent een fijne fotograaf, zorgt ervoor dat mensen zich op z'n gemak voelen. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren. Ook je workshop 1 op 1 was top! Ik maak graag reclame voor je bij vrienden en collega's.. Succes verder met je fotografie.

 • Aug 26, 2015 2:50 PM Chrit schreef :

  Dat ziet er erg goed uit!

 • Aug 25, 2015 4:16 PM Mirian van Nispen schreef :

  Mooie website met prachtige foto's!

 • Aug 24, 2015 11:23 PM Timo Janssen schreef :

  Veel plezier met de nieuwe website!